Shpërndaje

Facebook po teston për krijimin e një faqeje të dytë kryesore në versonin Android. Në fillim të janarit, disa përdorues të iOS kanë raportuar se po e vënë re ndryshimin.

Në versionin e ri, në vend të faqes kryesore ‘Home’ do të futet një faqe e re ‘Explore’ që do të përfshijë foto, video apo artikuj që i interesojnë përdoruesit nga faqe që nuk i ndjekin, pra nuk i kanë pëlqyer.

Ky version i ri është i ngjashëm me rrjetin social Instagram, që përfshin ‘Search’ dhe ‘Explore.’ . Kjo faqe do ti ndihmojë përdoruesit që të shohin njerëz që nuk i kanë shokë, si dhe artikuj në faqe të tjera, të ngjashme me ato që pëlqejnë.