Shpërndaje

Ka shumë arsye që të gëzoheni për iPhone 8, duke përfshirë madhësinë e tij të re, skanerin e fytyrës dhe mbushjes së shpejtë – por ndryshimi në pamje është ajo çfarë do t’ju pëlqejë më së shumti.

Sipas një raporti nga MacRumors, iPhone 8 do të pësojë një ndryshim të madh në pamje, duke marrë kështu një ekran të ri.

Celulari do të ketë ekran OLED dhe ky është një lloj ekrani që tashmë e kemi parë në celularët e Samsung.

Sipas këtij raporti, iPhone 8 do të ketë këtë pamje: