Shpërndaje

Me iniciativën e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kosovës dhe Ministrisë së Punëve të Jashtme të Greqisë si dhe në koordinimin e Odës Ekonomike të Kosovës (OEK) sot do të organizohet “Forumi Ekonomik Kosovë – Greqi”

Gjatë forumit do të mbahen takimet Β2B, nё sektoret e ndёrtimatrisё, turizmit, agro-biznesit, pёrpunimit tё ushqimit, pёrpunimit tё metaleve, pёrpunimit tё drurit, teknologjisё informative, shёndetёsisё, sektorit farmaceutik dhe energjisё.